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The other truth about milk - La otra verdad acerca de la leche Part 8

[English]
The problem with the milk from animals – ADAPTED from the book “La alimentación, la 3.a medicina” by Jean Seignalet – Part 8

“3. Comparing maternal milk with cow milk – Vitamins
The maternal milk gives the different needed vitamins to the child.
- Liposoluble vitamins: A. D, E, K
- Hydrosoluble vitamins: B, C, PP, folic acid (vitamin B9)
The maternal milk vitamin concentration depends very much on the mother’s diet.
Even considering these variations the cow milk has different characteristics; 20 times more vitamin D concentration, 4 times more folic acid, 2 times more vitamin K, but 5 times less vitamin A, E, and C.”

Next: The negative effects of the cow milk

***

[Español]
El problema de la Leche animal – ADAPTADO del libro “La alimentación, la 3.a medicina” by Jean Seignalet – Parte 8

“3. Comparación entre la leche materna y la leche de vaca – Vitaminas
La leche materna aporta las diversas vitaminas necesarias para el niño:
- Vitaminas liposolubles: A, D, E, K
- Vitaminas hidrosolubles: B, C, PP, ácido fólico
La concentración de vitaminas en la leche depende mucho de la alimentación del a madre.
Vemos pues, al considerar estas variaciones, que la leche de vaca tiene características diferentes: 20 veces más concentración de vitamina D, 4 veces más concentración de vitamina D, 2 veces más de vitamina K, pero 5 veces menos de vitaminas A, E y C.”

Enseguida: Los efectos nocivos de la leche de vaca.

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