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The other truth about milk - La otra verdad acerca de la leche - Final

[English]
The problem with the milk from animals – ADAPTED from the book “La alimentación, la 3.a medicina” by Jean Seignalet – FINAL

More from“The negative effects of the cow milk
4) There’s a kidney disease (nephropathy by IgA) where the antigen molecules resulted from milk were found in the kidney tissues (Sato & co. 1988).
5) Certain migraines are clearly caused by the ingestion of diary and tend to stop when they are not ingested (Monro & co. 1984)
6) Crohn’s disease is more widely extended among Anglo-Saxons and Scandinavians than in Latin’s; this is related with the higher milk consumption on the first group
7) In France the cardio-vascular injuries are more frequent and the life average is shorter in north than in the south. This is attributed to the higher butter consumption of the first group and of olive oil by the second group.”

Next: Cow milk substitutes & alternative calcium sources
***

[Español]
El problema de la Leche animal – ADAPTADO del libro “La alimentación, la 3.a medicina” by Jean Seignalet – FINAL

Más sobre “Los efectos nocivos de la leche de vaca
4) En una enfermedad de riñones (nefropatía por IgA), Sato y col. (1988) alertaron las moléculas resultantes de la leche en los tejidos de los riñones
5) Cierta migrañas son claramente provocadas por la ingestión de productos lácteos y cesan cuando estos se suprimen (monro y col., 1984)
6) La enfermedad de Crohn está claramente más extendida entre los anglosajones y los escandinavos que entre los latinos, lo cual se ha relacionado con un consumo de leche mayor en el caso de los primeros.
7) En Francia, las lesiones cardiovasculares son más frecuentes, y de aceite, en particular el de oliva, por los segundos.”

Enseguida: Sustitutos de la leche de vaca & fuentes alternativas de calcio

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